Recipes

3 May 2016

Spareribs with dry rub

Ingredients Nice fat bio Spareribs A dry bbq rub, from the Dutch BBQ Crew Preparation Let the spareribs come to roomthemperature Cut the fleece out on […]
3 May 2016

Grilled lamb with garlic and rosemary

Ingredients: Lamb (shoulder or leg) Garlic Fresh rosemary Salt and pepper Oil Preparation: Make small incisions all over the meat Cut the garlic in fairly big […]
3 May 2016

Garlic-Basil sauce

Ingredients: 500 ml Greek or Turkish yogurt 3 big cloves of garlic Fresh basil 2 tbsp of mayonnaise Lemon juice Salt and pepper Preparation: Mix the […]

Helaas geen voorraad :(

De coronacrisis raakt ons allemaal en helaas ook de mensen in Indonesiƫ. Door een lockdown situatie bij een van onze producenten kunnen wij tijdelijk niet leveren.

Wij doen er alles aan om jou snel weer te voorzien van onze mooie briketten! Meer weten of alvast een bestelling plaatsen? info@bast.eco