BAST: kwaliteit, eco-friendly, duurzaam en sociaal bewust!

Bast genomineerd voor SES-award
1 May 2015
ZIEN, PROEVEN, BELEVEN
14 August 2015

BAST: kwaliteit, eco-friendly, duurzaam en sociaal bewust!

BAST Uitgelicht op TomToy:

“De hoge kwaliteit kokoskool van BAST is ideaal om mee te barbecueën! BAST bbq-kokoskool komt uit Indonesië en brandt langer en constanter dan reguliere houtskool. Bovendien wordt het heter, rookt het minder en je houdt weinig as over. BAST bbq-kokoskool is gemaakt van kokosnootbasten, een afvalproduct vanuit de kokosindustrie. Daarmee verminder je de afvalbergen van kokosnootbasten in Indonesië. Voor deze barbecuekool hoeft dus geen enkele boom gekapt te worden! Het gehele product wordt in Indonesië gemaakt en verpakt tegen een faire prijs. Dit komt ten goede aan de lokale boeren en bedrijfjes. Daarnaast wil BAST werken aan betere arbeidsomstandigheden en productiemethoden.

BBQ van WAAR: fairtrade en gerecycled

Van oud ijzer kunnen ze in India echt alles maken. Is ’t nog fris buiten, dan zoek je de warmte bij dit stoere en tegelijk ook schattige vuurkorfje. Je kan er ook op koken en BBQ-en. Dat doen ze in India ook! ”

Bast op TomToy

Helaas geen voorraad :(

De coronacrisis raakt ons allemaal en helaas ook de mensen in Indonesië. Door een lockdown situatie bij een van onze producenten kunnen wij tijdelijk niet leveren.

Wij doen er alles aan om jou snel weer te voorzien van onze mooie briketten! Meer weten of alvast een bestelling plaatsen? info@bast.eco